Vykortsfrågor

Hej Miranda.
Idag åkte skolans fyra samhällsklasser till Jönköping för att hälsa på en högskola. Jag har inga planer på att plugga vidare direkt efter gymnasiet och jag mår illa av den där ljusa träsorten som verkar dominera många högskolors inredning, så jag var inte jättepepp och intresserad och positivt inställd. Vi fick trassla oss in genom svängdörrar för att träffa människor från Högskolan för lärande och kommunikation som sade hej och bjöd på festis och kanelbulle, vilket i och för sig var ganska gott. Men sen gav de oss varsin svart tygkasse med broschyr, tablettask och ett vykort. Tygkassar har jag redan i överflöd, broschyren slängde jag direkt, godisarna var inte särskilt goda. Men vykortet, med skolans mycket tjusiga logotyp, tyckte jag var väldigt fint. Så här ser det ut:

Vad tror du att våra vänner här på bloggen lär sig om i sina skolor? Tror du att någon av dem är fint färdigutbildad? Borde jag ha mer framtidsångest vad gäller större studier och vara avundsjuk på dem?

/elin-alice


Kommentarer
Postat av: Rebecka

Kära Elin-Alice och Miranda,

jag vet inte heller vad jag vill bli när jag blir stor. Just nu läser jag en kurs i sociologi på universitetet för att det är intressant och för att jag inte har något bättre för mig. Det är så klurigt det där, jag önskar att det bara poppade upp en fiffig idé i huvudet som sa DET HÄR SKA DU GÖRA...!

2009-10-22 @ 20:03:39
URL: http://stormsteg.blogspot.com
Postat av: Linnéa

svar: tack för din fina kommentar i min blogg. Det kommer komma inlägg om min garderob mm så småningom. Och för att svara på dina tankar om framtidsångest: ta det lugnt. Det är inte säkert att en högskoleutbildning är det bästa i världen. Nästan alla jag känner som läser till ngn slags fin examen (inkl. jag själv) har ingen aning om om der är "rätt" eller inte. Lyd mitt råd och gå ditt hjärtat leder dig. Även om det kanske känns skrämmande och lite läskigt ibland så blir det bra i slutändan då.

Du frågade vad jag längtar efter? Jag längtar efter att min storsyster ska bli frisk och så längtar och hoppas jag att den person jag drömde om i natt drömde om mig också :)

kram till fina du!

Linnéa

2009-10-23 @ 15:10:32
URL: http://tantnea.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0