The Voyage of the Dawn Treader

Hej Miranda.
Jag gick på juldagspremiärbio igår och såg nya Narnia-filmen. Åh, jag blir minsann lite tokig av sagolandsfilmer i allmänhet och Narnia i synnerhet; jag går liksom runt och letar efter klädskåp, lyktstolpar, tavlor med havsmotiv, och tänker en kort sekund att de faktiskt skulle kunna ta mig till Narnia. Till drakar, magiska svärd, stjärnor, stora hav, osynliga öar, förtrollningar, farligt guld, modiga möss, Prins Caspian, Aslan och så Lucy förstås. Jag tror jag är lite kär i Lucy.
Hej Miranda.
Jag gick på juldagspremiärbio igår och såg nya Narnia-filmen. Åh, jag blir minsann lite tokig av sagolandsfilmer i allmänhet och Narnia i synnerhet; jag går liksom runt och letar efter klädskåp, lyktstolpar, tavlor med havsmotiv - och tänker en kort sekund att de faktiskt skulle kunna ta mig till Narnia. Till drakar, stjärnor, stora hav, osynliga öar, försvunna riddare, förtrollningar, farligt guld, modiga möss, Prins Caspian, Aslan och så Lucy förstås. Hon är ju finast i hela filmen.


/elin-alice

Kommentarer
Postat av: Angeliqa

Jag skall nog också gå och se nya Narnia någon dag. Den verkar vara himla fin.

2010-12-26 @ 14:36:12
URL: http://sopnedkast.blogspot.com
Postat av: sara

såg den i 3D :) film, minst sagt!

2010-12-27 @ 01:56:41
URL: http://facklitteratur.blogg.se/
Postat av: syster å

såg du den i 3D? är det värt? jag såg den i datorn medan jag åt snickers och alla andra sov. det var fint. fast innehållet känns väldigt komprimerat i jämförelse med boken. läs! jag vill också ha en magisk tavla när folk är dumma runt om kring...

2010-12-27 @ 20:45:17
URL: http://res.se/blogg/asamaria/
Postat av: Lisa

Jag var också och såg narnia på juldagen. ja visst är det fantastiskt, satt och hade en och annan tår på kinderna i slutet. Samtidigt som de inte tar tillvara på CS Lewis magiska sätt att skriva och berätta utan istället gör den lite mer disney magisk om du förstår vad jag menar:).Och ja Lucy, hon går inte av för hackor!

2011-01-19 @ 21:12:22
URL: http://bullerbylisaistorstan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0