Sthlm

Hej Miranda.
I morgon tar jag en liten sommarlovstur till huvudstaden, och kom nu på att jag ju kunde fråga om du råkar ha något superduperbra stockholmstips till mig - i så fall får du gärna slänga hit det i kväll, så att jag ser dem innan jag åker tidigt i morgon. För om ett par veckor kommer sommarjobbslönen så jag tänkte låna lite pengar av mor min för att unna mig en och annan riktigt tjusig klänning. Så om du har adressen till din favoritaffär eller vet vilken vintagebutik som är allra, allra bäst så kan du väl hojta till? Jag kommer hem på torsdag eller fredag och visar vad jag hittat.

/elin-alice.


Uppdatering:
Tack för alla tipsen! Jag såg väldigt många fina klänningar i flera av butikerna ni nämnde, även om nästan inget fick följa med hem den här gången. Men jag kommer gå tillbaka till dem nästa gång jag hamnar i Stockholm.


Kommentarer
Postat av: Lisa

mys!

2010-07-12 @ 20:19:50
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: nicole

sv: visst va det :)

ja jag medallt bra idag?

/Shoppaholly

2010-07-12 @ 21:24:07
URL: http://nicolesjostrom.blogg.se/
Postat av: Angeliqa

Vad roligt med tur till huvudstaden! Jag har ett flertal favoritbutiker i Stochholm. De riktiga fynden gör man givetvis på små secondhand butiker lite längre från stan, men mer centralt föredrar jag Myrorna (på hornsgatan), Judits (där är det ganska dyrt men det finns mycket fint), Emmaus och alla tre Beyond Retro (även de är lite dyrare)! Här finns en bra lista på vintagebutiker i stockholm: http://www.svd.se/kulturnoje/nyheter/guide-till-stockholms-vintagebutiker_243983.svd

2010-07-12 @ 23:46:40
URL: http://sopnedkast.blogspot.com
Postat av: sofia

Tjallamalla på Bondegatan 46 är en väldigt fin klädaffär. Ganska dyrt, men att titta är ju gratis!

Nära ligger mitt favoritkafé, Café String, på Nytorgsgatan 38. Allt är relativt billigt och väldigt gott.

2010-07-13 @ 00:36:44
URL: http://implode.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Åh, nu kanske du inte kommer se det här men mina bästa tips är Sthlms stadsmission på Hornsgatan och Skånegatan, Myrorna vid Adolf Fredriks kyrka och Old touch på Upplandsgatan.

Hoppas du har det bra i den kungliga hufvudstaden :)

/ Linnéa

2010-07-16 @ 12:03:13
URL: http://tantnea.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0