Jakten på Lyckan

Hej Miranda.
Här kommer ett tips som jag tänkt ge till dig i flera veckor, men glömt bort det varje gång. Det är ett tv-tips, men eftersom tre av avsnitten redan visats (på tisdagar, kl 21.30, i SVT2) så blir det till SVT Play jag får hänvisa. Det handlar om Hanna Hellquist och hennes program "Jakten på Lyckan".
Hanna Hellquist är ju helt underbar, och dessutom är det ett spännande ämne. Visste du att mitt projektarbete i trean handlade om lycka? Hanna Hellquist gör sitt program ungefär som Sanna -min partner- och jag hade tänkt att vårt projekt skulle bli, men vi orkade tyvärr inte riktigt göra så mycket mer än en tråkig rapport i våras. Så spana in det här programmet i stället!
/elin-alice
Hej Miranda.
Här kommer ett tips som jag tänkt ge till dig i flera veckor, men glömt bort varje gång. Det är ett tv-tips, men eftersom tre av avsnitten redan visats (på tisdagar, kl 21.30, i SVT2) så blir det till SVT Play jag får hänvisa. Det handlar om Hanna Hellquist och hennes program "Jakten på lyckan".
Hanna Hellquist är ju helt underbar, och dessutom är det ett spännande ämne. Visste du att mitt projektarbete i trean handlade om lycka? Hanna Hellquist gör sitt program just precis så som Sanna -min projektpartner- och jag hade tänkt att vårt arbete skulle bli, men tyvärr orkade vi inte riktigt göra så mycket mer än en tråkig rapport i våras. Så spana in det här programmet i stället!

/elin-alice

Kommentarer
Postat av: Hannan

Hanna är så fin och bra!

2011-02-01 @ 23:06:09
URL: http://musikpolis.blogg.se/
Postat av: Lisa

den serien är grym!

2011-02-01 @ 23:38:07
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jag kör igång veckans blogg igen och du får mer än gärna kika in och anmäla dig! :) Kram

2011-02-01 @ 23:41:21
URL: http://urmittperspektiv.devote.se
Postat av: Angeliqa

Jag har helt missat det där programmet. Har sett att flera har tipsat om det så jag ska kika på det på svtplay :)

2011-02-02 @ 09:58:30
URL: http://sopnedkast.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0