Undantagsfynd

Brukar aldrig gå på rea eftersom jag dels tycker att det är lite jobbigt med trängseln i tråkiga butiker, dels för att jag tycker att det är dumt att köpa saker man inte behöver (för det är ju faktiskt det som rean går ut på). Men! Jag skulle träffa ett par vänner på stan på annandagen för att fika men medan vi funderade på kaféer gick vi in och värmde oss i köpcentret. Det råkade vara nästan folktomt, eftersom den sena eftermiddagen och snöstormen hade skrämt iväg entusiasterna. Således slapp jag trängseln och på H&M hittade jag någonting som jag faktiskt ville ha - för ungefär en fjärdedel av ursprungspriset. En kort, rutig, puffig kjol i ekobomull. Perfekt!
/elin-alice
Hej Miranda.
Flera veckor för sent, men här kommer mitt enda fynd från mellandagsrean.
Jag brukar aldrig gå på rea eftersom jag dels tycker att det är lite jobbigt med trängseln i tråkiga butiker, dels för att jag tycker att det är dumt att köpa saker man inte behöver (för det är ju faktiskt det som rean går ut på). Men! Jag skulle träffa ett par vänner på stan på annandagen för att fika men medan vi funderade på kaféer gick vi in och värmde oss i köpcentret. Det råkade vara nästan folktomt, eftersom den sena eftermiddagen och snöstormen hade skrämt iväg shoppingentusiasterna. Således slapp jag trängseln och på H&M hittade jag någonting som jag faktiskt ville ha - för mindre än en tredjedel av ursprungspriset. En kort, rutig, puffig kjol i ekobomull. Perfekt!


/elin-alice(Visst, man kan ibland beklaga sig över massproducerade kläders bristande sömnadskonst men den här kjolen är inte alls så där ojämn som den ser ut att vara. Jag bara står lite snett.)

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Gosh, vilken fin header du har! Här var det länge sen jag kikade in känner jag.

2011-01-12 @ 23:47:58
URL: http://stormsvala.blogspot.com
Postat av: Rebecca

Så himla söt den var, precis som du! Älskar dina klädselbilder, de är så inspirerande!

2011-01-13 @ 16:26:19
URL: http://hallonsemla.devote.se
Postat av: Hannan

den är jättejättefin

2011-01-13 @ 16:40:37
URL: http://musikpolis.blogg.se/
Postat av: Hanna

vad söt du är!

2011-01-13 @ 16:50:47
URL: http://noabsolutetruth.blogspot.com.
Postat av: Jeanette

Jätte söt kjol! :)Jag hittade en topp för 30:- och en puffig kjol för 75:- jag. Ibland kan man riktigt fynda där måste jag säga. Men ofta ser jag mig lite trött på allt också.

2011-01-13 @ 21:50:13
URL: http://interruptedfashion.blogg.se/
Postat av: Lisa

åh så himla fin du är! bra fynd också!

2011-01-13 @ 22:38:15
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: lis

fin kjol!

2011-01-16 @ 18:27:44
URL: http://lishedlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0