Kappa kapuschong köpenhamn

Hej Miranda.
Här kommer några fler Köpenhamnsbilder fast med mig på andra sidan kameran och Cajsa som fotograf. Tänkte nämligen att jag skulle passa på att visa hur jag sett ut utomhus de senaste månaderna! Med kort kappa från KappAhl (mamma hade den för ett par år sedan och var på väg att slänga den, innan jag hittade den. En alldeles utmärkt kappa i vintervädret eftersom den har kapuschong, något förra årets vinterjacka saknade), peruansk alpacka-halsduk, bästaste väskan, kängor köpa förra året och så korta kjolar under kappan. Till exempel den prickiga från Åhléns som jag använt hur mycket som helst den här vintern, särskilt tillsammans med spetsblusen från H&M.Hej Miranda.
Hej Miranda.
Här kommer några fler Köpenhamnsbilder fast med mig på andra sidan kameran och Cajsa som fotograf. Tänkte nämligen att jag skulle passa på att visa hur jag sett ut utomhus de senaste månaderna! Med kort kappa från KappAhl (mammas gamla som hon var på väg att slänga, men den räddade mig eftersom jag kunnat gömma mig i dess stora kapuschong när det snöstormat), peruansk alpacka-halsduk, bästaste väskan, kängor köpta förra året och så korta kjolar under kappan.

Och till sist en motljusbild som inte visar några ytterkläder alls men jag tycker att fotot är så väldigt fint, där jag står tillsammans med en Giacometti-skapelse på Louisiana.

/elin-alice

Kommentarer
Postat av: Lisa

vilken goseligosig halsduk!

2011-01-11 @ 01:32:47
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Johanna

Åh, din väska. <3

2011-01-11 @ 08:33:12
URL: http://barahimlenserpa.blogg.se/
Postat av: Hannan

finaste tjejen.

2011-01-11 @ 16:16:05
URL: http://musikpolis.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Vad fin du är! Tur att du räddade kappan, och att den räddade dig i snöstormen :)

2011-01-11 @ 19:47:06
URL: http://hallonsemla.devote.se
Postat av: Jenny

Var bodde ni någonstans? Var det billigt? :)

2011-01-15 @ 10:24:27
URL: http://abstraktioner.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag älskar Louisiana, det är ett av mina bästa museer. Och just det rummet, med fönster från golv till tak, där man kan komma ned från en trappa in i rummet, det är det finaste. Din vän har verkligen lyckats knäppa bästa bilden i det rummet!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0