Barnbokskonst

Hej Miranda.
Du vet, jag pluggar ju på Göteborgs universitet och eftersom Humanisten i princip är granne med konstmuseet passade en kurskompis och jag på att gå dit efter sista lektionen i tisdags. Vi hade nämligen sett en affisch på spårvagnen om att de hade Jan Lööf-utställning! Jag har inga foton från den fantastiska utställningsvärlden men här är några Jan Lööf-illustrationer:
Utställningen håller på ända till januari, så om du gillar barnbokskonst och har vägarna förbi Götaplatsen borde du verkligen kolla in den.
/Elin-Alice
Hej Miranda.
Jag pluggar ju på Göteborgs universitet och eftersom Humanisten i princip är granne med konstmuseet, passade en kurskompis och jag på att gå dit efter sista lektionen i tisdags. Vi hade nämligen sett reklam på spårvagnen om en Jan Lööf-utställning! (Jan Lööf som gjort Sagan om det röda äpplet, du vet?)
Utställningen håller på ända till januari, så om du gillar barnbokskonst och har vägarna förbi Götaplatsen rekommenderas verkligen ett besök i den underbara utställningsvärlden som de byggt upp.

/Elin-Alice

Kommentarer
Postat av: Hanna

åh dit vill jag gå! synd att jag inte alls har vägarna förbi göteborg :(

2011-10-13 @ 20:57:49
URL: http://tresvartkatt.blogg.se/
Postat av: Linnéa

åh, den verkar fin!

2011-10-14 @ 09:08:46
URL: http://linneahansson.blogg.se/
Postat av: felicia

Den såg jag reklam för på vagnen för bara någon dag sen, blev så nyfiken på att gå och titta, jag med! Den var bra alltså? Då kanske jag ska försöka lura med mig någon..Visst har jag varit i Prag! Har dock inte gjort något inlägg om det, för det var innan jag började blogga. Är det något särskilt du är nyfiken på? Världens finaste stad, för övrigt!

2011-10-16 @ 18:29:55
URL: http://vykorttillminsyster.blogg.se/
Postat av: Hanna

åh, vad mysigt det ser ut. jag önskar att jag hade närmare dit!

2011-10-17 @ 10:41:01
URL: http://noabsolutetruth.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0