Vinter!

Hej Miranda.
Igår gick jag på stan och spenderade en hel massa pengar som jag från början hade tänkt spara till hyran. Men jag motiverar köpen med att det var vintersaker som man behöver för att inte frysa ihjäl. Här är vad som fick följa med mig på vagnen hem:
Fodrade Dr Martens. Jag provade dem för flera veckor sedan fast i en annan färg för de fanns inte i svart i min storlek, men de var så fantastiska att jag inte kunde tänka mig att köpa några andra kängor. Och så idag ramlade jag in i en butik och snodde åt mig deras allra sista par. Hurra! (Och snälla mamma hade lovat att sponsra åtminstone halva paret, för annars hade de ju varit en ekonomisk omöjlighet.)
Förra årets vinterjackor är så attans slitna så jag köpte mig en röd liten sak på H&M också. Puff och duffelknappar är ju aldrig fel, plus att den hade en grön "recycled cotton"-ettikett.
Så nu vet du hur jag kommer se ut när jag springer runt i snöstormarna och slasket senare i år.
/Elin-Alice
Hej Miranda.
Igår gick jag på stan och spenderade en hel massa pengar som jag från början hade tänkt spara till hyran. Men jag motiverar köpen med att det var vintersaker som man behöver för att inte frysa ihjäl (och att snälla mamma hade lovat att sponsra åtminstone halva vinterkängoparet, för annars hade de varit en ekonomisk omöjlighet). Här är vad som fick följa med mig hem från Nordstan och dess omgivningar:
Fodrade Dr Martens. Jag provade dem för flera veckor sedan fast i en annan färg för de fanns inte i svart i min storlek, men de var så fantastiska att jag inte kunde tänka mig att köpa några andra kängor... Och så igår ramlade jag in i en butik och snodde åt mig deras allra sista par. Hurra!
Förra årets vinterjacka är så attans sliten så jag köpte mig en röd liten sak på H&M också. Puff och duffelknappar och luva är ju aldrig fel, plus att den hade en grön "recycled wool blend"-etikett.

Så nu vet du hur jag kommer se ut i snöstormarna och slasket senare i år. Jag är redo!

/Elin-Alice

Kommentarer
Postat av: Sara

Då kan du ju gå runt och känna dig lite som rödluvan hela vintern! Fast utan varg helst då.

2011-10-21 @ 13:49:13
URL: http://thevelvetpond.blogg.se/
Postat av: Hanna

Fodrade Dr Martens måste vara det bästa någon har uppfunnit. Dock har jag inga men... De är fina ändå!

2011-10-22 @ 11:08:25
URL: http://benjaminochjag.blogg.se/
Postat av: inger helén

så himla fint och så himla avundsjuk. (dock är ett par dr martens på väg hem till mig nu. dör av längtan)

2011-10-22 @ 13:13:45
URL: http://smallwishes.blogg.se/
Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

men så underbart med fodrade docs!

2011-10-24 @ 18:35:23
URL: http://emmasays.se
Postat av: Lisa

finfintt

2011-10-25 @ 23:07:08
URL: http://popflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0