En första titt

Hej Miranda.
Hela söndagseftermiddagen har spenderats i Göteborg tillsammans med min pappa och lillebror, för de har nämligen hjälpt mig flytta in i min nya lägenhet. Jag vet inte om jag skrivit det här, men jag har bott hemma i Skövde i över en månad för jag flyttade från Hisingen innan nyår. Så det har pendlats en del men för några dagar sedan fick jag nycklar och nu är allting uppburet. Jag hyr nästan omöblerat så det blev väldigt många turer i hissen upp till femte våningen.  Fattas fortfarande gardiner och överkast och lite sådant så du får bara tre bilder jag hann knäppa idag:
Kommer förstås visa en massa bilder senare, men jag åkte med tillbaka hem igen när allt var möblerat och iordninggjort för jag har en tandläkartid i Skövde i morgon. Men på tisdag, då är jag göteborgare igen.
/Elin-Alice
Hela söndagseftermiddagen har spenderats i Göteborg tillsammans med min pappa och lillebror, för de har nämligen hjälpt mig flytta in i min nya lägenhet. Jag minns inte om jag skrivit det här, men jag har bott hemma i Skövde i över en månad sedan jag flyttade från Hisingen innan nyår. Så det har pendlats en del men för några dagar sedan fick jag nycklar och nu är allting uppburet. Jag hyr i andra hand fast nästan omöblerat så det blev väldigt många turer i hissen upp till femte våningen. Fattas fortfarande gardiner och överkast och lite annat som kan bli fint så du får bara tre bilder jag hann knäppa idag:
Kommer förstås bombardera dig med bilder när allt är klart men det dröjer lite, för jag åkte med i bilen tillbaka till Skövde för jag har en tandläkartid i morgon. Men på tisdag, då är jag göteborgare igen! 

/Elin-Alice

Kommentarer
Postat av: Jenny

sv: jaså, vad konstigt det där med kommentarerna!Jag har sett den senaste Jane Eyre filmen, och jag älskade den! Så se den, den var väldigt bra.

2012-02-05 @ 21:14:35
URL: http://abstraktioner.blogg.se/
Postat av: Angeliqa

Vad roligt att få en titt på lägenheten! Jag ser fram emot att få en riktigt detaljerad visning här när du kommit i ordning sen.

2012-02-05 @ 21:28:19
URL: http://sopnedkast.blogspot.com
Postat av: Tuva Nasavi

wow va kul - grattis!

2012-02-05 @ 21:36:37
URL: http://Lonesomemama.blogspot.com
Postat av: Jessica

Åh, speglarna - kalastjusiga!

2012-02-05 @ 21:48:24
URL: http://litesocker.blogg.se/
Postat av: Sandra

Det ser lovande ut! Och fint att du kommenterade så att jag lyckades hitta till din blogg för här var det verkligen fint!Jag köpte Vem ska trösta Knyttet-tygväskan på Lindex för drygt två år sedan! Av alla ställen.

2012-02-05 @ 21:59:15
URL: http://benevolenceandsinapism.blogspot.com
Postat av: marie

åh, vad kul det ska bli att få se mer!

2012-02-07 @ 19:15:09
URL: http://bapaba.blogg.se/
Postat av: Isabelle

tjusiga lampor! det ska bli kul att se mer sen.

2012-02-07 @ 21:31:33
URL: http://andstartagain.blogspot.com
Postat av: Miranda

vad roligt, det ser superfint ut! Så du kommer från Skövde? Jag kommer från Hjo, och bor för det mesta i Göteborg nu sedan 2,5 år tillbaka! hihi. (:

2012-02-11 @ 00:11:55
URL: http://mirandamorgonvind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0