Rosa ränder

Hej Miranda.
Kom precis på att jag hade ett par bilder på en klänning som jag inte visat dig ännu. Det var i mitten av maj efter sista salstentan när jag hade några helt lediga dagar som jag bestämde mig för att det var dags att sy någonting. Det randiga tyget hade jag köpt med mig från skolan i Skara (gissar att det från början legat på ett lager hos någon herrskjortsfabrikör i Borås, för vår lärare brukade komma över sånt) ganska exakt ett år tidigare och jag tänkte att om klänningen inte blev alltför knäpp skulle jag kunna ha den på lillebrors student. Sen blev det att jag fem minuter innan vi skulle åka ner till utspringet bytte om till en annan klänning, men här är i alla fall den jag sydde:

Inga toppenbilder direkt (alltså, färgen är riktigt rosa och inte alls så där grå som det ser ut här) och klänningen blev inte bra i bak så det får du inte se. Tyget är fint (tror det är en bomullssatin) men det skrynklar och har sig, så jag är inte jättepepp på att använda klänningen. Men det är jag i och för sig aldrig med saker jag sytt, så det är tur att jag får visa upp dem här innan de flyttar långt in i garderoben.

/Elin-Alice


Kommentarer
Postat av: Angeliqa

Jättefin! Du kan alltid skicka hit dina egensydda plagg, du syr ju så bra!

2012-06-30 @ 17:04:57
URL: http://sopnedkast.blogspot.com
Postat av: Jenny

Herregud människa så duktig du är! jag skulle läsa igenom för att se var den var ifrån och så har du sytt den själv, tänka sig :) den är jättefin verligen!

2012-06-30 @ 17:57:14
URL: http://novemberdreams.blogg.se
Postat av: marie

Hur fin som helst! Tror det vore populärt om du började sälja, va!

2012-07-01 @ 12:38:47
URL: http://bapaba.blogg.se
Postat av: karoline

åååh vad fin <3

2012-07-09 @ 18:25:45
URL: http://www.karolinesvintage.se
Postat av: aliciasivert

Men, du är ju fenomenal! Så himla härlig lek med mönster, och modellen sitter som en smäck. Skulle lätt gå ut i en likadan, för den känns som en alldeles perfekt kombination av småskurk och polkagris.

Tycker för övrigt att bägge bilderna är fina. Självporträtt är svårt men både du och klänningen är i fint ljus. Den nedre har också så himla fin grafisk form med de knutna händerna på något vis.

Använd, använd!

2012-07-13 @ 23:40:55
URL: http://aliciasivert.blogspot.com/
Postat av: Becka [fotoblogg]

Åh, så otroligt fint. ♥

2012-08-26 @ 20:20:54
URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0