Liv

Hej Miranda.
Gick till biblioteket igår (jag gillar att stora stadsbiblioteket är stängt, för då får man anledning att lära känna sitt stadsdelsbibliotek!) och när jag hämtat mina böcker på reservationshyllan och var på väg till utlåningsmaskinen passerade jag hyllan med 7-dagars-lån - och där satt Liv Strömquist och väntade på mig!
Hon fick följa med hem och det passade himla bra, för sen bokade jag biljett för åka till min syster så då har jag något fint att titta i när jag sitter på tåget/bussen. Plus att en av anledningarna till att jag åker är att min syster behövde muntras upp lite, och vad passar då bättre än världens bästa serier?
/Elin Alice
Hej Miranda.
Gick till biblioteket igår (jag gillar att stora stadsbiblioteket är stängt, för då får man anledning att lära känna sitt stadsdelsbibliotek!) och när jag hämtat mina böcker på reservationshyllan och var på väg till utlåningsmaskinen passerade jag hyllan med 7-dagars-lån - och där väntade visst Liv Strömquist på mig!
Hon fick följa med hem och det passade himla bra, för sen bokade jag biljett för att åka till min syster så då har jag något fint att titta i när jag sitter på tåget/bussen. Plus att en av anledningarna till att jag åker är att min syster behövde muntras upp lite, och vad passar då bättre än världens bästa serier?

/Elin Alice

Kommentarer
Postat av: marie

Liv är toppen!

2012-05-19 @ 17:58:48
URL: http://bapaba.blogg.se/
Postat av: jenny Olofsson

Ser väldigt intressant ut!

Ha så kul hos din syster ^ ^

Postat av: Anonym

så himla bra!

2012-05-19 @ 22:12:26
Postat av: Linnéa

oj, mitt namn försvann visst.

2012-05-19 @ 22:12:44
URL: http://linneahansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0