Pausen

Hej Miranda.
Exakt en månads Miranada-paus (utan några egentliga anledningar, mer än att jag varit allmänt opepp på livet plus att jag inte har något bredband den här månaden). Jag har pendlat mellan att skriva tio inlägg som jag sedan inte publicerar, till att vilja radera bloggen helt, till att bli barnsligt glad varje gång en kommentar ändå ramlar ner i inboxen (alltså åh, ni gör mig så glad!), till att tycka att det känns helt okej att låta Miranda självdö genom att ignorera henne vecka ut och vecka in. Men det har jag trots allt inte hjärta att göra riktigt än, så nu kommer jag tillbaka lite grand. Med en bild på hur jag såg ut i lördags kväll.
Och förresten, om ni vill får ni gärna säga hej och berätta om någonting fint/lustigt/spännande/vackert som hänt er eller världen i allmänhet den senaste månaden. Jag gillar sånt. Hej så länge!

/Elin-Alice

Kommentarer
Postat av: lovisa/polichinelle

hej fina! sluta inte blogga.

2012-05-15 @ 17:14:05
URL: http://polichinelle.webblogg.se/
Postat av: Lisa

fin väska och sluta absolut inte att blogga!

2012-05-15 @ 17:58:16
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: jenny Olofsson

Jag tycker det är härligt med din blogg och dina kommentarer. Så jag vill absolut inte att du försvinner!Och jag tänkte bara tipsa om Serien Titanic som Julian Fellowes gjort efter Downtown Abbey. Jag vet inte om du redan sett den men jag tänkte ändå nämna den :)

Postat av: Johanna

Jag tycker det är bra att Miranda inte för självdö än. Även om jag förstår dig, min blogg har i stort sett gått i graven.Jag gör inte så mycket för tillfället. Jag promenerar i stugan, ska börja träna inför tjejmilen och lyssnar på musik mest hela tiden.

2012-05-16 @ 09:42:42
URL: http://barahimlenserpa.blogg.se/
Postat av: anna.

härlig bild! och nej, sluta inte blogga!

2012-05-16 @ 22:00:16
URL: http://kaospassagerare.blogg.se/
Postat av: Hanna

nej, låt den inte dö!fint i veckan: jag har äntligen köpt en kokbok som jag har velat äga i ett år (om jag var din hemmafru, tips!) och nu ligger den på mitt bord bredvid datorn så att jag kan bläddra i den närhelst jag vill. och så ska jag hälsa på i mina morföräldrars sommarstuga i helgen, det har jag längtar efter hela våren.

2012-05-17 @ 09:28:26
URL: http://noabsolutetruth.blogspot.com
Postat av: Vicky

hej! det har blivit jättevarmt och jag har blivit brun. klart slut.

2012-05-17 @ 17:49:38
URL: http://vickys.se/
Postat av: Jessica

Hoppas det kommer fullt med inspiration till fantastiska inlägg nu - din blogg är ju faslans fin!

2012-05-18 @ 21:14:31
URL: http://litesocker.blogg.se/
Postat av: aliciasivert

Den sista koltrastungen har lämnat boet, men de dyker upp på uteplatsen ibland på jakt efter russin och igår hittade jag en sovandes i syrenen. Jag kompenserar deras uppväxt genom att försöka tämja talgoxarna och har en som nästan, nästan vågar ta ost ur handen nu. Jag tycker om känslan av klor om fingret för en sekund. Att få röra någonting vilt på dennes villkor, och den långa vägen dit.--Igår sken kvällssolen in genom spetsgardinerna, studsade i spegeln på motsatta väggen och projicerade en bild av spetsmönster på väggen framför mig. Det var nästan svårt att förstå att det var helt av en slump. Som den där gången förra sommaren när solen sken ner genom takfönstret på toaletten, studsade i rakspegeln som var utdragen och vinklad helt perfekt för att bryta ljuset och göra en triangelformad solfläck med en regnbåge igenom på badkarskaklet. Precis som Dark Side of the Moon. Det är förmodligen det mest sensationella som hänt mig.--Jag tycker om bilden ovan. Den är grafisk. Och den gör mig nyfiken på vad som finns i väskan som gör den så tung.Jag vill väldigt gärna ha kontakt med dig och Miranda mycket länge till. Jag önskar dig all livsinspiration och en pannkakstårta att kalasa på.

2012-05-18 @ 23:48:23
URL: http://aliciasivert.blogspot.com
Postat av: marie

<3(precis som Alicia blir jag nyfiken på vad som finns i väskan som gör den så tung.)En fin sak: trädet utanför mitt fönster har slagit ut och om man flyr in i drömmarnas värld kan det nästan kännas som om mitt vardagsrum är ett fågelbo (trädet tar upp hela fönstret, liksom).

2012-05-19 @ 11:50:23
URL: http://bapaba.blogg.se/
Postat av: aliciasivert

Är det något som är fantastiskt så är det bilden jag fick upp i huvudet av Muminmamma-Hermione-Elin-Alice med sin magiska väska. Glöm inte fickkniv, torra strumpor, bild på morfar och lite salva.Jag älskar att du har med dig Dumlekola (och jag skrev "Dumble" tre gånger av fingervana) för nödfall och tänker så mycket på andra. Akta axeln bara.

Puss!

2012-05-19 @ 13:52:18
URL: http://aliciasivert.blogspot.com
Postat av: hemlig vän

lilla vackra elin-alice. saknar att adressera brev till din snökristallgata! våra världar är så långt ifrån varandra nu, men marits lila hemsida finns föralltid i våra hjärtan och varje människa bär något magiskt inom sig, så varför inte dela det? kanske dyker det upp ett brev någongång!sluta inte blogga, dina ord är som lyckopiller för mig!

2012-05-30 @ 12:59:40
Postat av: Elin-Alice

till den hemliga vännen:

åh anna min finaste fina, så underbart att höra från dig! tänker på dig och breven och din glittrighet ofta. snart hörs vi!

2012-05-30 @ 21:32:29
URL: http://medmiranda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0