Ett vårsoligt Malmö

Hej Miranda.
Jag har varit hos min storasyster ett par dagar och igår gjorde vi en söndagsutflykt till Malmö.
I över ett halvår har vi tänkt att vi ska gå på 20-talsutställningen, men det har inte blivit av förrän nu. Och fin var den, med ett gäng tjusiga klänningar samt texter, prylar och bilder. Sedan hade vi stämt träff med två kompisar på Ribersborgs kallbadhus (nej, jag är en badkruka så jag hängde bara i bastun). Efter det var vi himla nöjda men trötta och hungriga så vi åkte tillbaka till Lund. Fast först var jag förstås tvungen att fotografera havet och alla svanarna:
/Elin-Alice
Hej Miranda.
Jag har varit hos min storasyster ett par dagar och igår gjorde vi en söndagsutflykt till Malmö.
I över ett halvår har vi tänkt att vi ska gå på 20-talsutställningen, men det har inte blivit av förrän nu. Fin var den i alla fall, med ett gäng tjusiga klänningar samt texter, prylar, bilder och små söta videoklipp av charlestondansande par. Efter det traskade vi tillsammans med två kompisar bort till Ribersborgs kallbadhus (nej, jag är en badkruka så jag hängde bara i bastun) och när det stängde ett par timmar senare var vi himla nöjda men trötta och hungriga så då tog vi tåget tillbaka till Lund. Fast först var jag förstås tvungen att fotografera havet och alla svanarna som såg ut att gilla vårsolen lika mycket som jag:

/Elin-Alice

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Det låter fantastiskt! :)

2012-02-28 @ 15:30:12
URL: http://interruptedfashion.blogg.se/
Postat av: marie

Mysiii!

2012-02-28 @ 18:16:46
URL: http://bapaba.blogg.se/
Postat av: Linnéa

låter väldigt mysigt! och vad roligt att hon gillade guiden! en anledning till att den inte är så framträdande är att jag skrev den för så länge sedan att jag inte vetat hur pass bra den gäller nu. jag har ju också haft lite planer på en mer heltäckande malmöguide, men jag kommer liksom aldrig till skott. får klura vidare på det där! men fint att veta att den uppskattas!

2012-02-29 @ 11:27:27
URL: http://linneahansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0