Överexponeringar, rörelseoskärpa och en fantastisk försommardag

Hej Miranda.
I våras gick jag med ett presentkort till fotobutiken i Skövde för att köpa film, så att jag kunde börja använda mammas&pappas gamla kamera. Det var första gången någonsin som jag fotade med analog systemkamera så allt blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men jag gillar det ändå:
De flesta bilderna (sjunde och framåt) är från en dag i slutet av vårterminen när det var så fint väder att vår studiegrupp (a.k.a. konstvetargänget) bestämde sig för att åka på utflykt till Brännö i stället för att sitta på Humanisten. En av personerna på den tjusiga gruppbilden bodde nämligen där då så vi hängde i deras trädgård, i köket, på klipporna vid havet, på berget och avslutade allt med öl i kvällssolen på värdshuset (men det fanns visst ingen bild på det). Fin dag! Och den här veckan lämnade jag in rullen som suttit i kameran efter det, så med lite tur får du snart se några av de saker jag haft för mig i sommar... 

/Elin-Alice

Måndagsblommor

Hej Miranda.
I måndags knackade ett blombud på dörren... (alltså, hur glad blir man inte av det?!)
...så i tisdags var det inte svårt att välja vad jag skulle ha på mig! Och jag tänkte att en blommig klänning kunde vara ett bra sätt att börja blogga igen, inte sant? Hoppas att du är med på det!
 
Elin-Alice

RSS 2.0