Lady M

Hej Miranda.
Jag måste nog erkänna att en av anledningarna till att jag tog tag i att återuppliva bloggen just den här veckan (har tänkt på det hur länge som helst!) var prokrastinering. Läser litteraturvetenskap den här terminen och idag skulle en hemtenta lämnas in och tja, då är det ganska lätt att tänka ut saker man vill göra i stället. Du vet hur det är? Jag skriver om isländska sagor och Shakespeares Macbeth, men när jag skulle googla på något relevant råkade jag i stället hamna i en bildsökning på Lady Macbeth. Då fastnade jag såklart där en lång stund, för det fanns så många tjusiga tolkningar...
Fast just de här bilderna var ju ganska mesiga, egentligen ska det vara mer blod. Typ så här:
 
Elin-Alice

Hur beskriver man en höst?

Hej Miranda.
Är det inte typiskt att jag ska bli på blogghumör just när livet är lite händelselöst och jag lånat ut kameran till en kompis? Men vi kan ju kika på ett gäng analoga bilder från i höstas som du inte sett ännu:
Så det ser ut som att september-oktober 2012 var en ny lägenhet, kulturvetenskapliga institutionen, secondhandrundor och höstlövspromenader. Sen var det så himla mycket mer... Hur som helst var det fint men jag har saknat dig, hur har du haft det?
 
Elin-Alice

RSS 2.0